Lett å markedsføre, og med tilgang til integrasjoner

Er salg og lønnsomhet det viktigste for deg? Vi tror på nettbutikker som både selger og er lønnsomme. Dersom du skal ha lønnsom markedsføring og vekst trenger du en løsning som er bedre enn det dine konkurrenter har. Netthandelen øker fortsatt, og særlig på mobil. 

Hvordan tjener du mer penger på nettbutikken? Med bedre salg ut av trafikken. Du blir mer tilpasset på alle plattformer, særlig mobil. Et unikt nettsted med godt interaksjonsdesign er derfor viktig. Med en løsning i WooCommerce får du tilgang til de kraftigste markedsføringsverktøyene, og du får en løsning hvor koden kan endres til å bli bedre enn hyllevare. Med nettbutikk fra performancebyrå får du kode som Google elsker.

Så å si alle konsumenter bruker Google ved flere trinn av kjøpsprosessen i dag. Du må være der. Er du synlig flere steder stoler kundene mer på deg. Du blir også mer tilgjengelig gjennom å være synlig flere steder. Synlighet er salvsagt ikke alt, men en viktig del av det.

Driften gjør selvsagt vi, du slipper å tenke på det. Skal du yte på Google er det mange krav, også til driften. Det gjelder sikkerhet og hastighet. Du får en godt laget løsning dersom du også setter driften til de som har laget og utvikler den til det bedre.

Med automasjon og integrasjoner sparer du tid som du kan bruke på å fremme salg.

Natrud

Natrud har nettbutikk med integrasjoner, og markedsføring.

Gullhuset

Gullhuset Odda har drift og utvikling av nettbutikk, og SEO fra oss.

Surfadesk

Markedsplass for kontor. Geolocation viser riktig, og velger riktig språk. Fuzzy søk med fasettering. Betalingsløsning.

Nettbutikk med nettmarkedsføring som virker. E-commerce med SEO gir bedre salgsvekst.

Få gjennomgang

Bli kjent med oss, og lær mer om markedsføring.
Book et møte med oss.

Nettbutikk og lønnsomhet

Få alt du trenger for å komme i gang med den nye nettbutikken. Alle sider fra gammel nettbutikk blir rutet til den nye.

Netthandel involverer mange områder, som: analyse, markedsføring, logistikk, strategi, nettutvikling, sikkerhet, lagring, betalingssystemer, osv. Få alt til å spille sammen og øk lønnsomheten.

Med oss får du nøkkelkompetanse innenfor dette området og du kan få skreddersydd et produkt til dine ønsker og behov. Vi hjelper dere med løsninger som er klare for systemintegrering med betalingsløsninger, lager og logistikk når dere får behov for dette. Vi hjelper deg med å beregne hvilken løsning som er mest lønnfom for deg, ut fra hvor du er nå, hva slags styrker og ressurser du har og hvor du skal fremover.

Få nettsider med høyoppløselige bilder og et design som er tilpasset ulike skjermstørrelser. Høy grad av responsivitet og informasjonsarkitektur for hastighet, design og brukervennlighet på mobile flater skaper salg.

Vi hjelper med tiltak for å bli rangert høyere i organiske søk (vanlige søkeresultater). Det er din lønnsomhet på lang sikt som er avgjørende for hva slags tilbud du får.

Spar tid med integrasjoner

Det viktigste med en nettbutikk er å skape verdi for kundene, så vel som å skape mindre arbeid for deg. Du får koblet sammen lager, logistikk, økonomi, kasse og så videre.

Nettbutikk i WooCommerce

Verdens, og Norges største plattform for netthandel. Over 700 000 installasjoner. Det finnes et stort økosystem innen WooCommerce og WordPress, og mange kraftige verktøy for markedsføring. Det er også svært varierende kvalitet på løsninger som leveres i dag. Skal du ha en prototype for testsalg, eller skal du ha noe som kan konkurrere? Vi hjelper deg med å finne riktig nivå.

Norske betalingsløsninger

Vi har flere løsninger som passer til forskjellige omsetning. Den enkleste løsningen har ingen oppstartsavgift, ingen faste avgifter, men trekker 3% av salget. Den passer for de minste, og den har VISA, Mastercard, PayPal og mye mer. Neste trinn er en norsk løsning. Her kan man velge å få faktura fra Svea eller Klarna. Der er det mindre transaksjonskostnader, men en kostnad for oppstart og en månedsavgift. Dette passer for de som allerede er litt større.

Norsk logistikk

Vi tilbyr integrering til Bring gjennom Mybring. På denne måten kan man få beregnet riktige avgifter for frakten basert på blant annet mål og vekt. Kundene kan også velge pick-up points egen butikk eller i andres butikker. Man kan også få kjøpt etikett-printer for å lett sende til kunden.

Norsk CRM

Å beholde kunder gjennom å behandle dem best mulig er mer lønnsomt. Vi har integrering til norske 24sevenoffice, Tripletex. Det er også lett å integrere flere andre internasjonale systemer for kundeoppfølging eller markedsautomasjon. Salesforce og Hubspot er ledende systemer for de som satser litt, vi anbefaler ofte Pipedrive for mindre selskaper med under 5 MNOK i omsetning. Spør oss gjerne om råd.

Norske økonomisystemer integrert i nettbutikken

Her er det mye tid å spare etterhvert. Vi har integrering til norske eAccounting (Visma), Mamut, 24sevenoffice, Tripletex, Xledger. Her er prisene relativt lave med tanke på hvor mye tid man sparer. Dette er noe som typisk koster 3000 kr per år. Her er det ofte utvikling og endringer, så spør oss gjerne mer.

Skreddersydd integrering

Ta kontakt dersom det ønskes mer skreddersydd systemintegrering.

Kom i gang, vi har noe for alle

Ta kontakt for å få råd til å finne frem. Hos oss er det alt fra de som vil starte nettbutikk til større aktører som vil forbedre. Det er mindre hobbybutikker som ønsker litt mer drift av en noe en frilanser har laget, til en butikk som kjører med hyllevare som Mystore eller lignende og har vokst eller ønsker å konkurrere bedre med en løsning som kan endres fritt. For å få noe som er et hakk bedre enn det konkurrentene har. Større aktører er ofte interessert i økt lønnsomhet gjennom bedre SEO og gradvis bedre salg ut av trafikken. Fortell oss hva du ønsker, hvis vi ikke kan hjelpe deg, så lover vi at vi bruker tid på deg, og prøver å peke deg i riktig retning.

Noen av våre kunder